Carnestoltes Infantil 20

Com cada any, aquest febrer arriba el Carnaval amb la cinquanta-dosena edició del Carnestoltes infantil d’Olot organitzat, aquest 2020, per Esplais de la Garrotxa  i l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d’Olot, amb la col·laboració d’altres entitats com l’Escola d’Art d’Olot, que farà la decoració de la plaça Major, i l’Escola Municipal d’Expressió (EME), que ha dissenyat el cartell que, en aquesta ocasió, és obra de la Llibertat Beà Pasqual.

Des de la mateixa Escola Municipal d’Expressió, van informar de l’edició carnavalesca d’enguany Maria Hernández i Lluc Tresserras, de l’Agrupament Escolta; Tavi Algueró director de l’EME; l’autora del cartell, Llibertat Beà, i Mariona Camps, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Olot.Els comentaris estan tancats.