Comunicat

Hola a tothom,

Des de l’Escola Municipal d’Expressió us volem fer saber que se’ns fa molt estrany no poder compartir les classes i tenir les instal·lacions tancades. Malgrat això, aquests dies estem ben actius. Estem pensant en noves propostes i intervencions per oferir a l’alumnat, amatents al que va succeint i mentre ens anem preparant segons el que es vagi decidint en relació als centres educatius.

La nostra manera de funcionar, de manera presencial, no ens permet fer classes de forma telemàtica. Tot i això, cadascú de les/els docents del nostre centre, en la mesura que sigui possible i segons la peculiaritat de la disciplina artística que imparteixen, intentaran posar-se en contacte amb vosaltres per mantenir una certa activitat amb propostes o suggeriments encara que sigui per fer més passadors aquests dies tan estranys de confinament que ens toca viure.

Ens comunicarem amb vosaltres ben aviat a través del correu o per whatsap segons l’especialitat i el perfil dels alumnes en quant a si es tracta de mainada, joves o adults.
En cas de qualsevol dubte, assessorament o consells, envieu un correu electrònic a escolaexpressio@olot.cat o, si s’escau, directament al correu o whatsapp de cada professor/a.

Tan bon punt disposem de més informació, us la farem arribar puntualment.

Desitgem que, ben aviat, puguem deixar enrere aquesta situació i retrobar-nos personalment.

Atentament,

Equip docent i administratiu de l’Escola Municipal d’Expressió

Olot, a 19 de març de 2020Els comentaris estan tancats.