Decapé (NOU)

Professora: Mercè Benavent

Horari:
Dissabte 7 d’octubre de 2017
De 9 a 13 h

Descripció:

No fas més que llegir i sentir a parlar del Decapé, però no saps per on començar per crear-lo? El decapé és una tècnica molt senzilla i versàtil que et permet tant recuperar aquell moble vell com personalitzar un objecte decoratiu nou.

Vols que la teva decoració que reflecteixi la teva personalitat? Clàssica, lleugera i elegant, o potser atrevida i desenfadada. En aquest tastet aprendràs a jugar amb les pintures, textures i colors, però sobretot amb el desgast per a aconseguir qualsevol resultat que desitgis.

Què és el decapé i quines possibilitats ofereix: Shabby chic, Boho-chic, French Style, Industrial o Steam-punk. Colors i resultats. De que es composa una pintura.

Crea de zero la teva pròpia pintura casolana. Trucs i receptes. Protecció final i/o envellit.

Objectius: Familiaritzar als assistents amb aquesta tècnica a partir a partir d’explicacions teòriques i de la pràctica de realitzar vàries mostres i les seves variants. S’entregarà dossier amb les receptes, instruccions i trucs explicats.

Destinataris: Qualsevol persona amb interès per la decoració, les manualitats i la recuperació d’objectes vells, antics i reciclats. No cal experiència prèvia.

 

Matrícules:  Del 12 al 20 de setembre de 2017

Preu: 25 € sessió