Veladures a l’aigua (NOU)

Professora: Mercè Benavent

Horari:
Dissabte 7 d’abril de 2018
De 9 a 13 h

Descripció:

Si estàs cansada de pintar mobles, objectes i parets en colors llisos i d’obtenir superfícies planes i avorrides, aprèn a generar efectes i textures a partir només de veladures a l’aigua. Una eina econòmica, ecològica i molt creativa de transformar la decoració de casa teva amb uns pocs materials.

Les veladures poden servir-te tant per donar a un pany de paret el protagonisme que mereix, com per donar a un moble senzill un efecte de color profund o simplement envellir un marc de fotos per a que sembli antic.

Què és una veladura a l’aigua. Crea de la manera més senzilla del món la teva pròpia veladura amb una recepta casolana o reciclant una pintura que tinguis per casa. Tècniques bàsiques: fals estuc venecià, esponjat, drapejat, pentinat, esquitxat, etc… Protecció final i/o envellit.

Objectius: Familiaritzar als assistents amb aquestes tècniques a través de les explicacions teòriques i de la pràctica sobre diferents mostres i les seves variants. S’entregarà dossier amb les receptes, instruccions i trucs explicats.

Destinataris: Qualsevol persona amb interès per la decoració, les manualitats i la

recuperació d’objectes vells i reciclats. No cal experiència prèvia.

Matrícules:  Del  12 al 16 de març de 2018

Preu: 25€/sessió