Tallers Artístics


Professora
: Irina Julià o Àngel Rigall
Edats: de 8 a 18 anys
Horari:
Dilluns, dimecres i divendres de 17.30 a 19.30h

 Descripció:

Aquest taller està pensat com una continuació del taller d’expressió plàstica, on s’experimenta amb tot tipus de materials i tècniques permetent un apropament a l’art plàstic des d’un prisma més personal i interpersonal.
Es treballarà en la trobada amb els materials i les diverses formes expressives, en educar la mirada i el sentit estètic i compositiu, així com en el desenvolupament de l’autocrítica i l’expressió de les inquietuds individuals i envers al món.
A través de l’art plàstic l’alumnat expressa emocions. Creant, es troba un camí fàcil per expressar el que senten; observant poden reconèixer en els demés emocions pròpies.

És molt útil per descobrir el món que els envolta i buscar el seu lloc ja que la relació constant amb objectes artístics augmenta la creativitat, tot ampliant interessos, tan culturals com socials, perquè els acosta a diverses maneres de traduir el món. Consolidant així una capacitat crítica com una capacitat imprescindible per la maduració intel·lectual i trobant en l’art una font de plaer i coneixement per aconseguir que els canvis i pors que es produeixen durant el pas de la infantesa a l’adolescència siguin més fàcils d’assimilar.

Un espai per fer visibles i expressar les inquietuds que es generen en aquesta etapa.