Fotografia

El curs de fotografia està estructurat en tres trimestres, en el primer trimestre coneixerem la càmera i les òptiquesaprendrem a mirar, compondre i analitzar les fotografiestractarem la llum, la textura, el color i el blanc i negre i també el tema de fotografia de paisatge i de carrer. 
 

En el segon trimestre aprofundirem en el coneixement de les eines que tenimtreballarem la fotografia d’arquitectura, de moda i el retrat i veurem la relació de la fotografia amb altres disciplines, aprendrem a estructurar i presentar un reportatge fotogràficconeixerem el Photoshop. 
 

En el tercer trimestre tractarem la fotografia nocturna, la il·luminació artificial i d’estudiaprofundirem en el Photoshop, editarem i prepararem el treball per exposarvisitarem la impremta digital. 

Durant tot el curs, un dissabte o diumenge de cada mes farem una sortida fotogràfica amb els alumnes a diferents llocs a fi de portar a pràctica els coneixements adquirits a l’aula, també ens visitarà una o un fotògraf al trimestre per ensenyar-nos el seu treball a fi d’aprendre altres estilsVisitarem exposicions fotogràfiques a diferents indretsVisualitzarem pel·lícules relacionades amb la fotografia i també comentarem llibres fotogràfics, Des de principi de curs es planteja un treball fotogràfic de comú acord amb els alumnes que es desenvoluparà durant els tres trimestres i acabarà amb una exposició. 
 

Es fomenta el treball amb equip a l’hora de comentar i valorar els treballs proposats i es comparteixen idees i coneixements. 

Els objectius són que l’alumne tingui un control de les eines que disposa i aprengui a decidir en quin moment fer-ne servir unes o altres, també que tingui criteri propi a l’hora de fer fotografies i analitzar-les i si pot ser que es faci el seu estil. 

Professor: Pep Sau

Horari: Dilluns, Dimarts, Dimecres i Dijous de 19 a 21

Preu: Joves 120 euros per Trimestre, Adults 132,50 euros per Trimestre i Majors de 60 anys 105 euros per Trimestre