Marga Socias

El LaborActori Jove és un taller de formació i experimentació de teatre per a joves de 13 a 18 anys amb l’ànim de fer créixer les capacitats expressives i relacionals, tot practicant el qüestionament del que ens envolta des d’una mirada crítica i creativa.

A.I.R és una Agència Internacional de Realitat que s’instal·la aquest any al LaborActori Jove de l’EME. 

A.I.R. té com a objectiu principal  desvetllar la veritable curiositat i observar la realitat i la vida quotidiana des de diferents perspectives. Des d’aquesta agència els i les joves poden observar la realitat  i encarregar-se de trobar-hi els moments màgics que sorgeixen d’ella. 

 A.I.R. és un laboratori d’idees, de recursos, d’invenció d’històries, de jocs i d’experiments enfocats a obrir el gran ventall que la vida real ofereix i gaudir-ne. Experimentar l’aquí i l’ara, la presència conscient. Generar diàleg amb l’entorn i  convertir-nos en col·laboradors actius de l’escenari on ens trobem, sigui una aula, l’espai urbà o la natura.

 AIR també és un espai on es fomenta l’esperit crític i el treball en equip, un lloc per reflexionar i perquè les nostres reflexions o accions ressonin des de la nostra simplicitat o complexitat humana fins a contextos més amplis i universals.

A.I.R arriba a Olot com arriben les arts en viu, com una força creativa per a obrir els ulls.

Horaris

Dimecres, de 18 a 20 h

Octubre a Juny

PREUS

Matrícula, 78 € · Quota mensual, 23 €

Apunta't