RAQUEL MARTÍNEZ

 

Raquel Martínez Blanco
Olot, 1998

Des de ben petita tenia clara la seva vocació, ser mestra. Així doncs, després d’acabar el batxillerat va iniciar la Doble Titulació en mestra d’Educació Infantil i Educació Primària.

A la carrera es va adonar de la importància de l’art dins el món educatiu. Al llarg d’aquests anys, ha pogut comprovar els beneficis que aquest té en el procés de desenvolupament dels infants i també, en el procés d’ensenyament i aprenentatge.

És per això, doncs, que va decidir conèixer més a fons aquest món i especialitzar-se en la menció d’arts visuals i plàstiques. Gràcies a això, va poder investigar l’aplicació de disciplines com l’Artteràpia dins el món educatiu.

Durant aquests anys, ha tingut la sort d’estar a diverses escoles, on ha pogut posar en pràctica els coneixements adquirits en els últims anys i on, alhora, ha après de grans professionals.

Es considera una persona amb una visió innovadora, amb moltes ganes d’aprendre i d’oferir als infants, les condicions necessàries per desenvolupar-se globalment a través del vessant artístic. 

Que les ganes de crear transformin el món!