Gemma Ibars

El monogràfic de Scrapbooking és un procés d’aprenentatge on l’alumne treballa la creativitat a partir del paper, el cartró i elements del nostre abast per convertir-lo amb una bonica creació. Partint d’aquests materials es poden donar forma a  projecte on es recull un munt d’idees que es converteixen en art visual funcional.    

L’objectiu és poder introduir diferents tècniques i plàstiques del ”Scrap” iniciarem el curs amb propostes senzilles però atractives que ajudin a agafar seguretat i alhora engresqui a seguir aprenent. 

Crearem amb paper i cartró tot tipus d’elements fets amb les tècniques d’enquadernació i amb material molt bonics que caracteritzen aquest tipus de art del Scrapbooking i farem coses com maletins, àlbums fotos, lletres grans decorades, llibretes, calendaris d’advent, calendaris anuals, targetes de felicitacions que decorarem amb tota mena d’elements: cintes, cintes adhesives, papers de dissenys, botons, cordills, lletres, purpurines, detalls fusta, peces decoratives,…  i utilitzant tècniques varies com són l’embossing, mix media, troquels, la maquina de la silhouette Cameo, la Bigshot, … I tot el què el temps ens deixi fer! 

Horaris

Dilluns o dijous, de 16 a 18 h

 

Primer Trimestre · Octubre a Desembre

Segon Trimestre · Gener a Març

Tercer Trimestre · Abril a Juny

PREUS

Adults, 132,50 € / trimestre

Majors de 60 anys, 56,50 € / trimestre

Apunta't