NANI ARMENGOU

 

Nani Armengou
Barcelona, 1963

En Nani Armengou, conegut amb el nom artístic de Mag Nani, és un il.lusionista especialista en Màgia Cómica en tots el seus formats, o sigui d’Escenari, de Saló i Màgia Close-Up (de proximitat).

Aquest mag porta ja molts anys mostrant la seva màgia pels escenaris d’arreu de Catalunya, Espanya, França, Portugal, Holanda, Polònia, Marroc, Senegal, Algèria, República Dominicana i la llista va creixent.

La seva màgia és fresca, dinàmica i farcida d’humor… molt d’humor, fa dels seus espectacles un record inoblidable a qui té l’oportunitat de veure’l en acció.

Sent un vailet li encantaven els números de màgia, el teatre i el  món dels clowns i bufons, fins que un dia va pujar a un escenari i ja no ha tornar a baixar.

La seva formació màgica ve de l’escola del mag Juan Tamariz, el Màgic Andreu i altres grans mags clàssics com Harry Houdini, Jean Robert Eugène Houdin o Dai Vernon.

En quant a la seva faceta de humorista, la seva escola i referent han estat Pepe Rubianes , Leo Bassi i Jango Edwards.

Fa compatible la seva feina com a il·lusionista i humorista professional, amb la de Director de Teatre, i és així com el seu ventall de facetes dins el món artístic, va creixent dia a dia.

També es creador de l’Escola de Màgia Cia.Mag Nani (primera de tota la Garrotxa) que ofereix cursos i tallers per a tot tipus de públic, sigui infantil, jove o adult i que ja fa un temps està a l’EME com a professor de Interpretació i Màgia Creativa.

 Fer possible el que és impossible!