L’Escola
municipal
d’expressió
d’Olot

L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot va néixer fa més de 30 anys amb la finalitat de donar resposta a tots els infants que volguessin fer una activitat extraescolar en matèria artística. 

En el seu inici, l’escola tenia la seva seu als claustres del Carme, on es feien classes de plàstica a infants. Amb l’ampliació de l’oferta formativa l’escola es va traslladar; primer a l’Avinguda Anselm Clavé, 7 i posteriorment a l’Avinguda Sant Joan les Abadesses, 20-22 d’Olot, seu actual de l’escola. 

L’EME és un centre educatiu municipal, on s’imparteixen diferents disciplines artístiques dirigides a un públic de totes les edats (infants, joves i adults).

L’escola és la continuació i actualització lògica d’una tradició centenària a la nostra ciutat que es va iniciar amb l’Escola d’Art d’Olot. Té un potencial molt gran a desenvolupar en el propers anys, ja que cada vegada es dóna més importància a la creativitat pel desenvolupament complet de les formacions personals i professionals en tots els àmbits. 

Amb el pas dels anys hem ha anat més enllà de la docència reforçant el vincle social col·laborant amb entitats i participant amb les activitats i esdeveniments culturals de l’entorn. Així, des de les diferents disciplines, participem en els esdeveniments culturals que es realitzen a la ciutat durant tot l’any. Sortim de l’escola fent tallers, exposicions i actuacions teatrals. També visitem exposicions i mostres de caire artístic i cultural.

La finalitat de l’escola  és mostrar els aprenentatges artístics com una manera per descobrir, sospesar, construir pensament, analitzar i desenvolupar una actitud crítica. Des de l’escola es pretén fer emergir la sensibilitat de l’alumne envers l’art, ja sigui com a creador o com a consumidor, acompanyant l’alumne/a en l’adquisició de tècniques, sensibilitat, capacitat creativa, criteri, sense excloure la pròpia personalitat creativa, respectant el seu tarannà. Per això es proporciona a l’alumnat recursos tècnics i humans que li permetin assolir un bon grau de satisfacció en el seu treball. 

Com a centre municipal estem al servei de la ciutadania. L’EME és obert a totes a les persones que ho desitgin, som un centre inclusiu en tots els sentits. Creiem que la creativitat, el consum d’art i cultura, l’interès i la curiositat per visitar exposicions i espectacles i la participació en projectes creatius, són activitats que ens poden ajudar afrontar reptes i expressar les nostres idees. Tenint en compte el valor educatiu com un concepte transversal.

L'EME AL MAPA

CONTACTE

escolaexpressio@olot.cat

972 26 68 47

Avinguda de Sant Joan de les Abadesses, 20-22
17800 Olot (Girona)

HORARI  PRESENCIAL d’atenció al públic

 

De setembre a juny, de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 h.

Juliol, de dilluns a divendres de 11.30 a 14.30 h.

Agost Tancat

GET STARTED

0$

Gracias, nos contactaremos pronto


Debes seleccionar un elemento para continuar

Enviar

Validant dades...

Summary

Descripción Información Cantidad Precio
Discount :
Total :

ORDER MY WEBSITE