Èlia Teis

Una introducció a la dansa, per a infants de 5 a 8 anys, des d’una vessant lúdica explorant les possibilitats del nostre cos, la relació entre la música i el moviment i el treball de la creativitat portada a l’expressió corporal.

Les sessions començaran amb un escalfament lúdic i divertit per a preparar el cos per a ballar. Durant les classes explorarem diferents aspectes vinculats a la dansa i al moviment alguns més tècnics com ara la coordinació, la postura, la flexibilitat, la força, la musicalitat, l’estètica i la composició; d’altres més expressius i emocionals com són la creativitat, l’expressió de les emocions i sentiments, la interrelació amb el grup, i l’autonomia i autoimatge individual.

Descobrirem així les bases de diverses tècniques de dansa com són el contemporani, la dansa clàssica o el jazz.

Treballarem l’exploració del cos i de la seva mecànica de moviment, l’experimentació de les capacitats expressives vinculades al moviment, la descoberta de patrons rítmics i del concepte de la musicalitat a través del moviment corporal i el joc. També el treball de concentració i memorització de seqüències i exploració de qualitats motrius, la interrelació personal mitjançant el joc de la dansa i el moviment, l’exploració de la creativitat mitjançant el llenguatge de la dansa i del valor de les pròpies propostes creatives així com de la resta de companys/es.

Es fomenta el treball de la coordinació motriu, la sensibilitat, l’atenció, la concentració i la iniciació al llenguatge coreogràfic, a l’estètica del moviment i la composició a través del joc.

Horaris i grups

Dilluns, de 17.30 a 18.30 h

 

Octubre a Juny

PREUS

Matrícula, 78 € · Quota mensual, 18 €

Apunta't