ANNA ROCA

Amb els infants 7 a 12 anys, farem teatre:

Jugant: El nen utilitza el joc com a mitjà de representació de la realitat i manera natural d’aprenentatge. El teatre «ens ensenya a aprendre».

Creant: Involucrant cos i ment. Els nens i nenes a aquesta edat comencen a desenvolupar la seva capacitat simbòlica d’expressió a través de signes, per crear la seva visió de la realitat.

Creixent: Aprenentatge grupal en el qual des de molt jove anem desenvolupant valors d’autoestima, respecte i sentit de la responsabilitat.

Expressant: Al nen se l’estimula per no perdre el seu millor do innat: l’expressió lliure i espontània. A través d’aquesta taller el nen es capacitarà d’una manera extraordinària per a la comunicació a través del desenvolupament de la seva capacitat motora i lingüística.

Col·laborant: El nen col·labora, coopera, respecta les pautes. Interactuem grupalment amb els altres en una tasca comuna.

Durant els curs anirem composant creacions col·lectives de breu o llarga durada que podrem presentar al Teatre Principal d’Olot, a La Carbonera o a altres espais de la ciutat.

 

Horaris i grups

Dimarts, de 17.30 a 19.30 h

Dimecres, de 17.30 a 19.30 h

 

Octubre a Juny

PREUS

Matrícula, 78 € · Quota mensual, 23 €

Apunta't