Ingrid Codina

L’Art del Teatre és un taller de formació teatral i d’experimentació de diverses disciplines artístiques, relacionades amb l’art escènic, pensat per infants de 8 a 12 anys.

A partir de jocs i exercicis teatrals i sensorials explorarem les capacitats del nostre cos i les posarem en relació amb el grup, generant un ambient de confiança amb un/a mateix/a i de respecte als altres i a les seves propostes i opinions, fomentant la cohesió grupal.

Investigarem vàries tècniques escèniques i artístiques com la improvisació teatral, l’animació d’objectes i titelles, teatre d’ombres, tècniques de màscara neutra i expressiva, dansa i traç (tècnica Segni Mossi), recorreguts sensorials i veurem alguns exercicis de dicció i veu.

Durant el curs crearem petites peces artístiques a partir de les inquietuds dels infants i de les emocions que hagin sorgit amb les experiències de les propostes realitzades durant les sessions si el grup s’engresca, farem una petita peça col·lectiva al Teatre Principal d’Olot.

Aquest any hi ha una novetat! Col·laborarem amb A.I.R (Agència Internacional de Realitat) una agència on els i les joves del LaborActori Jove de l’EME poden observar la realitat i encarregar-se de trobar-hi els moments màgics que sorgeixen d’ella. Els infants de “L’Art del Teatre” podran fer tastets de les propostes del grup de LaborActori Jove.

Horaris i grups

Dimarts, de 17.30 a 19.30 h

 

Octubre a Juny

PREUS

Matrícula, 78 € · Quota mensual, 23 €

Apunta't