IGNASI BUSQUETA

El programa del curs, per a nois i noies de 13 a 17 anys, està pensat per poder experimentar amb les eines principals dels actors i les actrius: la veu, la emoció i el cos.  Jugarem sempre a  partir d’aquests tres centres.  A partir de la personalitat de cada membre del grup anirem buscant els matisos, la gradació del comportament per anar trobant tota aquella gama de personatges  que surten de la quotidianitat. Traçarem les dues direccions bàsiques en la creació dels personatges, és a dir, partirem de tota aquella energia, pensaments i emocions interiors per crear un personatge en l’exterior. I viceversa, partirem del nostre exterior, de les possibilitats del nostre cos ,de la comprensió del nostre entorn per crear personatges que de nou ens portin a generar situacions extra quotidianes.

Posarem més èmfasi en el cos. Ens mourem i dansarem el cos en l’espai.  D’aquesta manera descobrirem els nostres límits i també contactarem amb el gaudi d’aprendre a expressar- des de nosaltres mateixos/es sense intervenció ni direcció.

Coneixerem la nostra veu, la melodia grupal, la composició coral.

Quasi sempre estarem creant en grup, de vegades en petits grups reduïts, però majoritàriament amb tot el grup gran.

Ens nodrirem d’altres expressions artístiques com són la pintura, la poesia, la música, l’arquitectura i la geometria. Tot plegat ens servirà com a font d’inspiració. 

Iniciarem  aventures, escenes, sobre el drama, sobre l’humor, el realisme i l’absurd. Les estirarem al llarg d’unes quantes sessions per poder-les acabar integrant en petites peces que representarem. Les representacions podran ser per nosaltres i també obertes a famílies o persones afines.   Hi ha la possibilitat de crear una peça final, sempre i quant el grup vegi amb bons ulls i motivació aquesta idea.

L’objectiu és anar trobant aquella direcció que ens porti a estar el màxim de temps possible en el gaudi, l’entreteniment i la inspiració. Créixer des d’aquests tres eixos ens porta inevitablement a l’aprenentatge i consolidar la nostra presència en el món.

 

Horaris i grups

Dimecres, de 18 a 20 h

 

Octubre a Juny

PREUS

Matrícula, 78 € · Quota mensual, 23 €

Apunta't