Àngel Rigall

Taller destinat a nens/nenes a partir de 8 anys. Es treballa de manera individualitzada, és a dir, cada alumne segons l’edat i el seu nivel, està aconsellat i si cal, ajudat, pel professor.

De les tres especialitats que s’imparteixen: dibuix, pintura i escultura, cada alumne tria la que vol treballar, fins i tot pot tenir treballs començats de les tres especialitats i anar-los combinant, talment com si estigués en un taller propi i cada dia tries el que més l’inspiri.

Evidentment la temàtica és lliure. El professor no intervé a la decisió dels alumnes, fora que ho demanin o que es detecti que el dubte triga massa temps. De tant en tant si que hi ha classes dirigides, sobretot per ensenyar tècniques, siguin degradats amb llapis, aquarel·les o com treballar l’acrilic, des d’aigualit a donar-li gruix o com modelar el fang…

L’objectiu principal és l’aprenentatge, assoliment o el perfeccionament de la tècnica triada, però sobretot és aconseguir que treguin tota la seva creativitat sense que la tècnica els sigui una barrera.

Horaris i grups

Dijous, de 17.30 a 19.30 h 

Divendres, de 17.30 a 19.30 h 

 

Octubre a Juny

PREUS

Matrícula, 78 € · Quota mensual, 23 €

Apunta't