Pep Sau

El curs de fotografia està estructurat en tres trimestres, en el primer trimestre coneixerem la càmera i les òptiques, aprendrem a mirar, compondre i analitzar les fotografies, tractarem la llum, la textura, el color i el blanc i negre i també el tema de fotografia de paisatge i de carrer. 

En el segon trimestre aprofundirem en el coneixement de les eines que tenim, treballarem la fotografia d’arquitectura, de moda i el retrat i veurem la relació de la fotografia amb altres disciplines, aprendrem a estructurar i presentar un reportatge fotogràfic, coneixerem el Photoshop.  

En el tercer trimestre tractarem la fotografia nocturna, la il·luminació artificial i d’estudi, aprofundirem en el Photoshop, editarem i prepararem el treball per exposar, visitarem la impremta digital. 

Durant tot el curs, un dissabte o diumenge de cada mes farem una sortida fotogràfica amb els alumnes a diferents llocs a fi de portar a pràctica els coneixements adquirits a l’aula, també ens visitarà una o un fotògraf al trimestre per ensenyar-nos el seu treball a fi d’aprendre altres estils. Visitarem exposicions fotogràfiques a diferents indrets. Visualitzarem pel·lícules relacionades amb la fotografia i també comentarem llibres fotogràfics, Des de principi de curs es planteja un treball fotogràfic de comú acord amb els alumnes que es desenvoluparà durant els tres trimestres i acabarà amb una exposició. 

Es fomenta el treball amb equip a l’hora de comentar i valorar els treballs proposats i es comparteixen idees i coneixements. 

Els objectius són que l’alumne tingui un control de les eines que disposa i aprengui a decidir en quin moment fer-ne servir unes o altres, també que tingui criteri propi a l’hora de fer fotografies i analitzar-les i si pot ser que es faci el seu estil. 

Horaris i grups

Dimecres, de 19 a 21 h

Dijous, de 19 a 21 h

 

Primer Trimestre · Octubre a Desembre

Segon Trimestre · Gener a Març

Tercer Trimestre · Abril a Juny

PREUS

Joves, 120 € / trimestre

Adults, 133,50 € / trimestre

Jubilats, 105 € / trimestre

Apunta't