ÈLIA TEIS

Aquesta proposta de dansa es basa en l’objectiu de crear un espai per reconèixer el nostre cos i el nostre moviment propi. Un espai on deixar-nos anar i gaudir del nostre cos despertant la consciència a tots els nivells.

Treballarem a través de diverses tècniques de moviment com la dansa contemporània, la dansa improvisació, la tècnica release, la dansa contact improvisació, entre altres, amb exercicis i seqüències tant de terra com de desplaçament en l’espai.

Per ampliar el vocabulari del nostre cos aprendrem a moure’ns de forma lúdica a partir d’alguns dels principis de la dansa contemporània buscant l’organicitat a través de la mobilitat de la columna, entrant i sortint del terra, les espirals, les elevacions, el treball de ritmes, la coordinació i l’ús de la respiració.

També investigarem la nostra pròpia creativitat i moviment a partir d’improvisacions pautades, seqüències de moviment en grup en les que podrem alliberar el cos i explorar les seves possibilitats.

Les classes són de nivell inicial/intermig, no cal experiència prèvia però sí un mínim de consciència corporal. A partir de 14 anys.

Horaris i grups

Dilluns, de 19 a 20.30 h

 

Primer Trimestre · Octubre a Desembre

Segon Trimestre · Gener a Març

Tercer Trimestre · Abril a Juny

PREUS

Joves, 77 € / trimestre

Adults, 83,50 € / trimestre

Jubilats, 63,50 € / trimestre

Apunta't