ELENA GÜELL

   

Elena Güell Bellvehí
Les Planes d’Hostoles, 1958

La seva habilitat i creativitat es desperten des de ben joveneta amb tot tipus de manualitats i va adquirint professionalitat de forma autodidacta. És a través de cursets de costura que descobreix el patchwork al 2006 com una forma artística d’allò que imagina amb colors, formes i textures diferents. Té la sort de poder compartir i desenvolupar el seu talent amb artistes reconegudes en l’àmbit internacional com Katie Pasquini, Jenny Browker i nacionals com Pepa Pellicer, Ximo Navarro, Jacqueline Bahi, Rosario Casanovas entre d’altres.

Al 2010 obre una botiga “Totpatchwork” a Olot on ofereix tallers d’amplis continguts a un gran ventall de públic diferent. Durant tot aquest temps ha participat activament a projectes, concursos i exposicions de tot el país, tant com a organitzadora, dinamitzadora com participant. Treballa activament en la creació de noves tendències i ha aconseguit que el seu gran hobby sigui una font d’inspiració i aprenentatge per aquelles persones que han volgut conèixer aquest art.

Crea a través del fil i l’agulla objectes originals i únics, i adapta al seu estil propi objectes de la vida quotidiana.  També realitza per encàrrec tot tipus de propostes per a particulars. Realitza classes, individuals i en grup, actualment a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot.

Un projecte, una il.lusió, una labor… és una satisfacció!