INGRID SOLÉ

 

Ingrid Solé Vivancos
Badalona, 1976

Després d’anys fascinada pels vells oficis, finalment al 2000 comença a envoltar-se de la màgia del Vidre (primer estudiant Restauració de Vitralls emplomats a la Fundació del Vidre de Barcelona, i més tard introduint-se a les ensenyances del Tiffany a l’Escola d’Arts i Oficis Retaule).

Des d’aleshores ha passat per diferents Centres Artístics especialitzats en Vidre, per tal de conèixer algunes de les moltes tècniques sobre la matèria.
La seva passió pel Metall, l’ha fet col·laborar, com a Aprenent, a Tallers de Mestres Artesans que l’han acompanyat en un procés de creació, que ha acabat marcant la seva obra actual, on combina els dos elements. Fent ús del Vidre com a medi d’expressió, juga amb la contínua incorporació de Detalls i Tècniques Diverses, que amaguen infinitat de significats.

Des del 2005 es dedica plenament al seu projecte personal on, des del Taller, Observa-Crea- Experimenta… Des del 2010 ho compagina amb impartir classes. Al 2008 comença a participar en diverses exposicions a Barcelona i França, començant així el seu recorregut per diverses Biennals de Vidre on mostra la seva obra escultòrica en Vidre i Metall.

 

Somiar fins abolir la falsa frontera entre l’il·lusori i el tangible