En memòria d’en Pep Sau

A l’Escola Municipal d’Expressió estem profundament tristos per la pèrdua d’un membre del nostre equip de manera inesperada i incomprensible. Tant és així que ens costarà moltíssim entendre que ja no el tindrem entre nosaltres en la trajectòria de la nostra escola, de la qual ha format part durant molt de temps.

En Pep Sau ha estat un element indispensable en l’impuls que els darrers anys ha tingut el nostre centre, dedicat als ensenyaments artístics. Per la seva sensibilitat creativa, per estar disposat a afrontar reptes i per donar suport a totes les iniciatives que se li han proposat. A més, les seves aportacions sempre han estat ateses pel respecte que li hem tingut com a professional de la fotografia i com a artista: quan ell parlava tots ens l’escoltàvem perquè el seu punt de vista ens mereixia una gran admiració i atenció.

Però, en tot cas, el que més dol és perdre l’amic —un gran amic!—, de caràcter reflexiu i molt generós, disposat a donar un cop de mà i a col·laborar en el que fes falta. Un amic amb qui sabies que hi podies comptar i conversar-hi l’estona que calgués i sense presses.

El seu llegat és ampli i d’una gran vàlua, i això ho tindrem sempre, així com la seva manera de fer i d’entendre la creativitat i, per extensió, la vida. Podem afirmar que ens ha deixat un gran mestre que ha sabut transmetre coneixement impulsant les inquietuds creatives de l’alumnat.

Pep, et trobarem molt a faltar i a l’Escola i a la vida et tindrem ben present!