Festival EME

L’Escola Municipal d’Expressió presenta, entre maig i juny, un circuit d’actuacions i mostres en diferents punts del centre de la ciutat. L’alumnat de diferents disciplines artístiques donaran visibilitat a les seves capacitats creatives que han desenvolupat amb l’impuls de l’equip docent de l’EME.

Les especialitats que hi podrem trobar son Patchwork, Joieria Artística i Creacions Tèxtils a Can Trincheria; Explorart, Expressió Plàstica i Tallers Artístics a l’Hospici; Il·lustració i Còmic a l‘Orfeó Popular Olotí; Fotografia i Escriptura Creativa al Centre Excursionista d’Olot, Ceràmica als finestrals de la Biblioteca Marià Vayreda; Teatre i Improvisació i Interpretació i Màgia al Teatre Principal; Dibuix i Pintura a la capella de Sant Ferriol. A més, l’Art del Teatre participa en quatre ubicacions diferents com la perruqueria Art, l’hotel Olot Centre, a Can Trincheria i a la Biblioteca Marian Vayreda.

Aquesta varietat de propostes engloba la participació d’un gran ventall de participants d’edats diferents que van des dels infants fins a persones jubilades. En motiu d’aquest festival s’ha editat un programa del recorregut amb les ubicacions i els títols de les mostres i intervencions.