Matrícules Segon Trimestre

Aviat engegarem el segon trimestre, i per tant, del 14 al 18 de desembre s’obrirà el període de matriculació per als cursos trimestrals. Tota la informació, preus i descomptes la trobareu a la pàgina de cada curs.

En el cas de mainada i joves, tot i ser cursos anuals, estem oberts a rebre alumnes durant tot el curs. És per això que el preu de la matrícula serà proporcional en funció de quan es faci la matrícula. La resta de la informació, preu de la quota mensual i descomptes també la trobareu a la pàgina de cada curs.

Algun d’aquests cursos trimestrals són novetat d’aquest any, com és el cas de Creacions Tèxtils o l’Art de Parlar bé en Públic, i d’altres que s’han anat consolidant com Dansa Contemporània o Joieria. També continua la resta de cursos que ja portem uns anys realitzant com Ceràmica, Fotografia, Patchwork, Teatre, Scrapbooking i Dibuix i Pintura.

I en el cas de mainada i joves segueix Il·lustració i  Còmic, Tallers Artístics, Expressió Corporal i Plàstica o Màgia, entre d’altres.

Per a fer la matrícula, podeu fer-ho a la pàgina web mateix dins de la pestanya de Matrícules, trucar al 972 26 68 47 o presencialment en horari de tardes.