Què i qui

A partir d’aquest proper dissabte 15 de maig, i fins el 20 de juny, a la Sala 15 de l’Hospici es podrà veure “Què i qui”, títol de la mostra que hem preparat.

La peculiaritat de l’exposició és que, a diferència d’altres anys, en què s’exposaven els treballs de l’alumnat, en aquesta ocasió està formada per peces realitzades per una part de l’equip docent del centre. Són quatre artistes que s’encarreguen de quatre especialitats d’entre la vintena que podem trobar en la programació  de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot: la Irina Julià és la responsable d’Expressió Plàstica, l’Àngel Rigall de Tallers Artístics i Dibuix i Pintura, en Pep Sau de Fotografia i en Tavi Algueró d’Il·lustració i Còmic.

La de l’Hospici és la segona exposició que en aquests moments ofereix l’Escola Municipal d’Expressió. A més de la mostra de la Sala 15, l’EME també ha preparat “Contacte” una mostra que és resultat dels treballs fets per cinc de les professores de l’EME: l’Elena Güell de patchwork, la Gemma Ibars amb scrapbooking, la Carlota Rodríguez amb creacions tèxtils, la Mariona Piris amb joieria i la Ivet Bazaco amb ceràmica. Les autores han treballat a partir d’un mateix concepte però, cadascuna d’elles, de manera independent a partir de l’aplicació de la seva tècnica. Es pot veure fins al 13 de juny a Can Trincheria.