Cinc Especialitats d’Expressió

Fins al 11 de juny, en el primer pis de l’Hospici, on es troba La Sala 15, els alumnes de  5 especialitats de l’Escola Municipal d’Expressió hi tindran exposats els treballs realitzats  en cadascú dels tallers que han participat segons la disciplina artística que pertoca.

En concret, s’hi poden veure obres representatives del treball dels alumnes del taller Explorart i Expressió Plàstica (infants); dels Tallers Artístics i Il·lustració i Còmic (infants i joves); i Ceràmica (adults). D’aquesta manera, es pot veure l’obra representativa del treball de cadascú, d’acord amb el seu nivell i les seves inquietuds.

Els de Tallers Artístics hi mostraran peces que han estat creades a través d’una varietat de tècniques com el modelat en fang, composicions escultòriques en diferents materials, pintures amb la tècnica de l’acrílic o dibuixos amb llapis de grafit o de colors segon haurà requerit l’acabat final.

Expressió Plàstica i Explorart, hi presenten una instal·lació a partir d’un treball previ a través de la coneixença d’alguns autors que dediquen part de la seva creativitat a realitzar instal·lacions artístiques. Tot plegat, serà una obra col·lectiva composta per les peces creades, de manera individual, pels infants i on es convidarà al públic visitant a participar-hi

L’Aula d’Il·lustració i Còmic emplenarà tota una paret de la sala amb treballs en formats diferents, sobre paper triat lliurament pels alumnes, segons a requerit el que hi ha volgut expressar cada autor/a. Aquests treballs sorgeixen a partir d’un procés reflexiu en  qüestionar-se el títol plantejat, “Homenatge a…”

L’aula de Ceràmica ens mostra tota una sèrie de peces de tants  estils  diferents, com son les diferents personalitats que representen  la diversitat d’alumnes en que està composta aquesta taller. Posarem atenció a la terra i en com és el treball de les persones ecofeministes al món, un concepte molt ampli que ens farà repensar moltes coses. Les tècniques del mon de la ceràmica amb els seus processos pertinents estan ben reflectits en les obres  que s’exposen, com també es pot apreciar que a través d’aquesta disciplina es pot arribar a donar sortida a les  inquietuds artístiques.