El Detall com a Expressió

Fins al 11 de juny, a l’entrada de Can Trincheria, els alumnes de  3 especialitats de l’Escola Municipal d’Expressió hi tindran exposats els treballs realitzats  en cadascú dels tallers que han participat segons la disciplina artística que pertoca.

En concret, s’hi poden veure obres representatives del treball dels alumnes del taller de Creacions Tèxtils (joves i adults), Joieria Artística i Patchwork (adults). D’aquesta manera, es pot veure l’obra representativa del treball de cadascú, d’acord amb el seu nivell i les seves inquietuds.

Creacions Tèxtils mostren creacions en roba en que es reflecteix la personalitat i les inquietuds artístiques de cada alumna aconseguint unes peces de dissenys originals, amb molta qualitat en el concepte i els acabats sense perdre de vista la seva finalitat pràctica per poder-les gaudir fora del taller.

Els de Joieria Artística hi mostraran peces de joieria sorgides a partir de la reflexió del disseny previ, passant per la manipulació de diferents metalls emprant una gran diversitat d’eines que es requereix per arribar als resultats finals on es pot apreciar la gran tècnica i nivell artístic adquirits.

Patchwork per la seva banda presenta una producció artística en que les alumnes ens demostren la seva habilitat i compromís amb el fil i agulla. Tot veient les creacions que han realitzat dintre l’aula es pot apreciar el gran nivell d’aprenentatge que han assumit cuidant cada detall en els seves llars, impregnades de vida i natura a través de teles i textures.